Edukativna radionica uvod u sistemske konstelacije

Iskustvo je jedino dovljno znanje koje čoveku omogućava da se fizički, psihički i duhovno razvija i raste. Svako drugo znanje može tome doprineti ali nije dovoljno. Radionice koje organizujemo imaju za svrhu pre svega sticanje iskustva.

EDUKATIVNA RADIONICA
UVOD U SISTEMSKE KONSTELACIJE

Sistemske konstalacije su poznate i pod nazivima porodične konstelacije, poredak ljubavi, porodični raspored, a sve su to nazivi metoda koje je razvio Bert Helinger u drugoj polovini prošlog veka.

Uvod u sistemske konstelacije je edukativno razvojni program koji se realizuje kroz dvanaest modula, tj. dvanaest dvodnevnih radionica. Program je tako podešen da se možete priključiti bilo kog momenta i sami odrediti svoj ritam prisustva na grupama. Ono što je od ključnog značaja jeste da steknete iskustvo svih modula.

Svrha ovog programa jeste sticanje osnovnih znanja i pre svega iskustva sistemskih konstelacija.

PROGRAM UVODA U SISTEMSKE KONSTELACIJE

Detaljan program možete preuzeti ovde ».

VODITELJI RADIONICE

Alemka Dauskardt Magistra Psihologije sa diplomama iz Evrope i Australije i sa dugogodišnjim iskustvom rada na području savjetovanja, obiteljske terapije i traume. Alemka je završila edukaciju za Geštalt terapeuta, a u radu se oslanja na znanja iz mnogih drugih psihoterapeutskih orijentacija. Od 1996 godine, kada se prvi puta susrela s Konstelacijskim radom prošla je intenzivnu edukaciju s Bertom Hellingerom i drugim vodećim stručnjacima za konstelacijski rad. Alemka nudi individualne sastanke te vodi radionice i edukaciju iz sistemskih konstelacija. Redovni je član Međunarodne udruge za sistemske konstelacije – International Systemic Constellations Association (ISCA) i objavljuje u internacionalnom časopisu za sistemske konstelacije “The Knowing Field”.

Max Dauskardt Voditelj konstelacija koji je učio od vodećih internacionalnih terapeuta u Europi, Izraelu, Americi, Aziji i Australiji. Max vodi radionice i nudi individualnu konstelacijsku terapiju a njegov doprinos bio je instrumentalan za početke razvoja i stvaranje prilika za konstelacijski rad u Australiji i Europi. Maxov stil je obogaćen njegovom neposrednošću, bogatstvom njegovog životnog iskustva i poznavanjem različitih kultura. Max je aktivan u internacionalnim konstelacijskim krugovima, osnivački je član i predsjedavajući  Međunarodne udruge za sistemske konstelacije – International Systemic Constellations Association (ISCA-e). Također objavljuje članke u u internacionalnom časopisu za sistemske konstelacije “The Knowing Field”.

MESTO I VREME ODRŽAVANJA RADIONICE

Uvod u sistemske konstelacije X modul 

3. i 4. mart 2019. god.
od 09.30 – 18.00 sati
u Beogradu u Ul. Gramšijeva br. 2a

PRIJAVA NA RADIONICU

kontakt osoba:

Milan Nikolić
063/329 852
sordjo@gmail.com  Saglasan/na sam da radi naše dalje komunikacije čuvate moje podatke koje sam vam ovde dao/la. *

  DaNe

   

  ZAKAŽITE, KAŽITE, PITAJTE, PREDLOŽITE

   

  Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.