Iskustvena grupa sistemskih konstelacija

Iskustvo je jedino dovljno znanje koje čoveku omogućava da se fizički, psihički i duhovno razvija i raste. Svako drugo znanje može tome doprineti ali nije dovoljno. Radionice koje organizujemo imaju za svrhu pre svega sticanje iskustva.

Iskustvena grupa
iz sistemskih konstelacija

Šta će se raditi na grupi:

Sistemske konstelacije su iskustveni metod orijentisan na rešavanje problema. Najveći deo vremena tokom radionice posvećen je ličnim radovima prisutnih, odnosno pronalaženu rešenja za pitanja (poteškoća, patnja, bol, bolest) zbog kojih dolazite na radionicu.

Voditelj radionice:

Milan Nikolić konstelator i geštalt psihoterapeut. U sistemskim konstelacijama sam od 2008.g.  Do sada sam u sistemskim konstelacijama iskusio više stotina radova kako svojih tako i drugih ljudi. Ovi radovi su se odnosli na različita pitanja ljudske egzistencije kao što su problemi sa roditeljima, partnerima, decom, kolegama na poslu, novcem, bolešću i dr. U svojoj privatnoj psihoterapeutskoj praksi koristim i metode iz hipnotereapije, reikija, DP4 Slavinskog, iskustva joge i zen meditacije, kao i koncepte i pojedine metode drugih psihoterapeutskih pravaca i nekih duhovnih učenja.

MESTO I VREME ODRŽAVANJA RADIONICE

Vikend radionica

11/12. septembar 2021. g

oba dana

od 10.00 do 18.00 h

Beograd, Zvezdara Ul. Đurićeva 20


PRIJAVA NA RADIONICU

Molimo vas za prijavu na radioncu

do 06. septembra 2021.g

Jeleni Stanković

063/125-80-55    Saglasan/na sam da radi naše dalje komunikacije čuvate moje podatke koje sam vam ovde dao/la. *

    DaNe

    Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.