RADIONICA SISTEMSKIH KONSTELACIJA U NOVOM SADU

Iskustvo je jedino dovljno znanje koje čoveku omogućava da se fizički, psihički i duhovno razvija i raste. Svako drugo znanje može tome doprineti ali nije dovoljno. Radionice koje organizujemo imaju za svrhu pre svega sticanje iskustva.

Voditelj radionice:

Milan Nikolić konstelator i geštalt psihoterapeut. U sistemskim konstelacijama sam od 2008.g.  Do sada sam u sistemskim konstelacijama iskusio više stotina radova kako svojih tako i drugih ljudi. Ovi radovi su se odnosli na različita pitanja ljudske egzistencije kao što su problemi sa roditeljima, partnerima, decom, kolegama na poslu, novcem, bolešću i dr. U svojoj privatnoj psihoterapeutskoj praksi koristim i metode iz hipnotereapije, reikija, DP4 Slavinskog, iskustva joge i zen meditacije, kao i koncepte i pojedine metode drugih psihoterapeutskih pravaca i nekih duhovnih učenja.

MESTO I VREME ODRŽAVANJA RADIONICE

nedelja

23. jun 2024.g

od 10.00 do 18.00h

Novi Sad, Ul. Nikole Pašića br. 27

(Restoran & Kaffe FONTANA)

Ova radionica nema cenu. Svaki učesnik po svom osećaju pronalazi balans izmedju uzimanja i davanja i u skaldu sa tim i svojim potrebama i mogućnostima ostavi će izvesnu sumu novca za voditelja i organizaciju ove radionice. Veoma je važno da budemo svi sve vreme na radionici, to je način na koji radimo jedni za druge i kako jedni u odnosu na druge ostajemo u dobrom balansu uzimanja i davanja, kao i iskazivanja poštovanja ovom radu.

 Prijavljivanje na radioncu

molim vas bar 7 dana ranije

Milan Nikolić

063/329 852
SMS ili Viber 

ili ovde putem elektronskog obrasca

(broj učesnika je do 30 osoba)
    Saglasan/na sam da radi naše dalje komunikacije čuvate moje podatke koje sam vam ovde dao/la. *

    DaNe

    Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.