RADIONICA SISTEMSKIH KONSTELACIJA – ONLINE

Iskustvo je jedino dovljno znanje koje čoveku omogućava da se fizički, psihički i duhovno razvija i raste. Svako drugo znanje može tome doprineti ali nije dovoljno. Radionice koje organizujemo imaju za svrhu pre svega sticanje iskustva.

ONLINE radioncia
sistemskih konstelacija

Šta će se raditi na grupi:

Na grupi će biti reči o tome šta su konstelacije? Na koji način ovaj metod funkcioniše u rešavanju problema? Šta predstavlja porodični sistem? Koje su zakonitosti koje važe u ovim sistemima? Kako nastaje nered i kako uvesti red u svoj život? i dr.

Pre i iznad svega ovoga, sistemske konstelacije su praktičan i iskustveni metod i stoga će najveći deo radionice biti posvećen ličnim radovima prisutnih. Narušavanja ovih zakona i u znatnoj meri u stanju je da uspostavi dobar poredak i time vrati narušen život i zdravlje u sistem.

Voditelj radionice:

Milan Nikolić konstelator i geštalt psihoterapeut. U sistemskim konstelacijama sam od 2008.g.  Do sada sam u sistemskim konstelacijama iskusio više stotina radova kako svojih tako i drugih ljudi. Ovi radovi su se odnosli na različita pitanja ljudske egzistencije kao što su problemi sa roditeljima, partnerima, decom, kolegama na poslu, novcem, bolešću i dr. U svojoj privatnoj psihoterapeutskoj prakistim i metode iz hipnotereapije, reikija, DP4 Slavinskog, iskustva joge i zen meditacije, kao i koncepte i pojedine metode drugih psihoterapeutskih pravaca i duhovnih učenja.

MESTO I VREME ODRŽAVANJA RADIONICE:
 • datum
 • vreme
 • koristimo Zoom aplikaciju
 • svi prijavljeni učesnici nakon uplate vrednsoti radionice dobiće detaljne instrukcije o načinu na koji će se uključiti u rad online radionce
 • vrednost radionice je 40 e
PRIJAVA NA RADIONICU
  Saglasan/na sam da radi naše dalje komunikacije čuvate moje podatke koje sam vam ovde dao/la. *

  DaNe

  Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.