Konstelacijski intenziv

Iskustvo je jedino dovljno znanje koje čoveku omogućava da se fizički, psihički i duhovno razvija i raste. Svako drugo znanje može tome doprineti ali nije dovoljno. Radionice koje organizujemo imaju za svrhu pre svega sticanje iskustva.

Iskustvena grupa
iz sistemskih konstelacija

Šta će se raditi na intezivu:

Intnziv predstavlja vremenski produženo iskustvo aktvinog bivanja u polju konstelacisjkog rada.  Najveći deo vremena tokom radionice posvećen je ličnim radovima prisutnih, odnosno pronalaženu rešenja za pitanja koja ih muče u životu. Takodje, ovo je prilika za sve koji žele da se bave konstelacijskim radom da stiču iskustvo bivanja u konstelacisjkom polju. Jedan deo vremena biće posvećen i pitanjima koja objašnjavaju konstelacisjki pristup i način rada.

 

Voditelj radionice:

Milan Nikolić (55) konstelator i geštalt psihoterapeut. U sistemskim konstelacijama sam od 2008.g.  Do sada sam u sistemskim konstelacijama iskusio više stotina radova kako svojih tako i drugih ljudi. Ovi radovi su se odnosli na različita pitanja ljudske egzistencije kao što su problemi u odsnima sa sobom, roditeljima, partnerima, decom, novcem, bolešću i dr. U svojoj privatnoj psihoterapeutskoj praksi koristim i metode iz hipnotereapije, reikija, DP4 Slavinskog, iskustva joge i zen meditacije, kao i koncepte i pojedine metode drugih psihoterapeutskih pravaca i nekih duhovnih učenja.

MESTO I VREME ODRŽAVANJA RADIONICE

Od 5. do 8. septembra 2024. g.

četvtak, petak, subota, nedelja

od 09.00 do 19.00

(sa pauzom za ručak)

mesto

RESORT & SPA BORKOVAC

https://borkovac.org/

Vrednost inenziva za prijave do 15. juna 120e; do 15. avgusta 170e i nakon 15. avgusta 240 e; kotizacija 50%

Uzimanje smeštaja u Hotelu Borkovac je u privatnoj režiji učesnika.

Tokom rezevacije smeštaja naglasite da ste učesnik intenziva.

 

 

PRIJAVA NA RADIONICU
  Saglasan/na sam da radi naše dalje komunikacije čuvate moje podatke koje sam vam ovde dao/la. *

  DaNe

   

  ZAKAŽITE, KAŽITE, PITAJTE, PREDLOŽITE!

   

  Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.